OVER

IBI² staat voor ‘Institute of Biomimicry for Interior Innovations’. Duurzaamheid is de sleutel. Wij zijn een instituut voor de interieurbranche. Met IBI² Consultancy adviseren wij bedrijven op strategisch niveau en ondersteunen hen bij het toepassen en integreren van de nieuwste duurzaamheidsprincipes. Dit doen we onder andere door onze trendforecastings. Ook kunnen bedrijven en werknemers trainingen en cursussen volgen in onze IBI² Academy op terreinen, zoals Cradle to Cradle, de Blauwe Economie en Biomimicry.
Daarnaast zijn wij een innovatiecentrum dat gebruik maakt van verschillende ontwerpstrategieën met de natuur als inspiratiebron. Bedrijven en ontwerpers kunnen lid worden van het IBI² consortium om producten te ontwikkelen binnen deze ontwerpstrategieën en met bio-based materialen.
Om ons streven naar vernieuwing in de interieurbranche kracht bij te zetten, werken we samen met gerenommeerde onderzoeksinstituten. Tenslotte kunnen architecten en bedrijven uit de bouwsector bij ons terecht voor advies en inspiratie rond het gebruik van bio-based materialen in de bouw. Hiervoor is een consortium gevormd tussen het Bio Treat Center en IBI².

CONTACT

IBI²
Kazernestraat 17-19
5928 NL VENLO
+31 (0)77 352 32 85
design@ibi2.nl
www.ibi2.nl